Futbol - Segona Divisió

L'Espanyol no aprofita les seves noves virtuts

Els blanc-i-blaus troben a faltar els gols de Braithwaite i empaten davant el Tenerife (1-1)

Sergi Gómez en una acció davant el Tenerife.

BarcelonaLa falta d’efectivitat de l’Espanyol el va condemnar a l’empat contra el Tenerife (1-1). Els de Manolo González van demostrar un joc i una actitud millorats que haurien pogut consolidar les bones sensacions de Saragossa. Els dos gols van arribar en els últims minuts, després de que l’Espanyol generés un bon grapat d’ocasions que no va convertir.

Els dos equips van proposar un partit entretingut, amb un Tenerife atent i amb ganes de sacsejar el que havia estat una setmana tranquil·la a l’entorn blanc-i-blau. L’Espanyol va sortir al camp amb un esperit combatiu que sovint es trobava a faltar durant l’era Ramis. Un Aguado molt participatiu va prendre les regnes de l’equip des del mig del camp.

Balde carregava amb la responsabilitat de compensar els gols de Braithwaite, lesionat a l’últim partit. Una oportunitat important per a un futbolista que no ha aconseguit ser prou diferencial aquest curs, però el davanter no va fer prou mèrits. A més, va rebre una targeta groga als onze minuts i es perdrà el pròxim duel, a Burgos.

El joc col·lectiu del conjunt periquito no estava sent dolent, però per aprofitar-lo calia millorar la definició. Puado ho va fer, amb una bona retallada a l’àrea i un xut que hauria estat letal si Juan Soriano, porter del Tenerife, no hagués frustrat l’intent amb una excel·lent parada a mà canviada.

L’Espanyol semblava condemnat a l’empat sense gols per la seva falta d’efectivitat. En els últims minuts, per fi, va trobar el premi, a la sortida d’un córner. Gragera va aprofitar un rebot per rematar de cap i fer l’1-0. Sis minuts després, però, Sergio González, també de córner, va apagar la música de la festa amb l’1-1. Tot i això, els periquitos dormen en posicions d’ascens directe, a l’espera de saber què farà a quest diumenge l’Eibar a Valladolid (16.15 h).

• RCD Espanyol: Joan García; El Hilali, Sergi Gómez (Pere Milla, 79'), Víctor Ruiz, Cabrera; Aguado (Kenneth, 79'), Gragera, Pol Lozano (Nico Melamed, 59'), Jofre; Keita Balde (Gastón Valles, 71'), Puado. Entrenador: Manolo González.
  • Tenerife: Juan Soriano; Mellot, Sergio González, León, Nacho; Waldo (Teto, 74'), Bodiger, Alexandre (Sipcic, 74'), Luismi Cruz (Álvaro, 86'); Ángel (Rahmani, 86'), Enric Gallego (Aitor Buñuel, 66'). Entrenador: Asier Garitano.
  • Gols: Gragera (84'), Sergio González (90').
  • Àrbitre: Manuel Jesús Orellana Cid (Comitè Andalús).
  • Targetes grogues: Keita Balde (11'), Cabrera (29'), Nacho (58'), Sergio González (61'), Alexandre (72'), El Hilali (86'), Rahmani (86'), Jofre (90+5').