Llibertat amb càrrecs per a tres radicals del Barça per agressions a seguidors de l'Espanyol

Van atacar un bar pròxim a Cornellà-El Prat el 28 de novembre del 2021

1 min
Diversos Boixos Nois han atacat el bar Los Cazadores de Cornellà

BarcelonaTres seguidors radicals del Barça, membres dels Boixos Nois, han quedat en llibertat amb càrrecs després de ser detinguts pels Mossos d'Esquadra per la seva presumpta participació en un atac a seguidors de l'Espanyol el 28 de novembre del 2021 al bar Los Cazadores, pròxim a Cornellà-El Prat. Segons fonts policials, els agents de la policia van detenir el 26 d'abril tres membres que formaven part d'una "facció violenta vinculada a la ideologia d'ultradreta" i tres persones més figuren com a investigades pels mateixos fets, motiu pels quals han estat citades a declarar.

Els arrestats haurien participat presumptament en les destrosses al mencionat bar i en les agressions cap a diverses persones, seguidores de l'Espanyol, que en aquell moment eren al local, pocs minuts abans del partit que enfrontava l'Espanyol amb la Reial Societat. Segons va poder saber l'ARA, van ser una dotzena els Boixos Nois que van acudir en diferents cotxes al bar i van agafar per sorpresa diversos seguidors blanc-i-blaus que dinaven a l'establiment. L'agressió va deixar almenys un parell de ferits, amb lesions greus (un noi d'uns 18 anys i una noia), i importants danys materials al local. Els agressors portaven martells i porres, segons alguns testimonis.

Segons han pogut constatar els investigadors, l'agressió s'hauria produït com a resposta a l'atac que els detinguts van patir uns dies abans per part de seguidors radicals del Benfica (que el 23 de novembre havia visitat el Camp Nou) ajudats per alguns seguidors radicals de l'Espanyol. Després de passar a disposició judicial, els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs. Només a un dels agressors se li ha imputat la mesura cautelar de no acostar-se a menys de 500 metres de les víctimes i del bar on van passar els fets.

stats