Esports 21/09/2019

Gallego:"Si no tenim clar quan saltar a la pressió, la Reial Societat ens farà mal"

El tècnic de l'Espanyol anticipa que el retorn de David López i Piatti és molt a prop

Roger Requena
2 min
David Gallego, durant una roda de premsa

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, David Gallego, espera que aquest diumenge contra la Reial Societat el seu equip doni "continuïtat" a la segona part que van fer contra del Ferencváros dijous. El de Súria ha explicat que han tingut poc temps per preparar aquest partit, perquè en aquests dos dies entre partit i partit s'han centrat en "recuperar l'estat físic al màxim". El preparador blanc-i-blau ha assegurat en roda de premsa que han "corregit coses" respecte el partit de dijous, i que aquest diumenge confia en veure un bon inici de partit.

Tot i l'estret marge de temps, l'entrenador de l'Espanyol ha assegurat que contra la Reial Societat es veurà "un onze que estarà al 100%". "Tenim prou plantilla. Hi haurà jugadors que els costa més recuperar i que potser no jugaran i d'altres que surten de lesions i hem d'anar amb compte com i quan els utilitzem, perquè no podem perdre més jugadors ara que venen tants partits", ha comentat. Gallego ha avisat que la Reial Societat arriba "en un estat anímic molt bo, és un dels equips més en forma de la Lliga". El tècnic ha elogiat la seva proposta de joc. "M'agrada molt. Estan molt ben treballats i surten molt bé des de darrere. Tenen molta possessió i a dalt tenen jugadors determinants. Entre Isak, Portu, Oyarzabal i Odegaard potser tenen el quartet atacant més ràpid de la Lliga. O estem junts, ordenats i tenim clar quan hem de saltar a la pressió o ens faran molt mal".

El preparador espanyolista s'ha tornat a referir a la baixa assistència de l'RCDE Stadium: "Si juguem com la segona part de l'altre dia o millor, molta gent s'enganxarà. Que faltessin abonats és no ho puc negar. A mi em va fer la sensació, i vaig felicitar la gent, que hi havia molta més gent. Necessitem que els que vinguin estiguin amb nosaltres. Hem d’intentar, el club i els jugadors, enganxar".

Més optimista s'ha mostrat el tècnic sobre l'estat físic de David López i Piatti, a qui ja veu a prop de tornar a la competició. "L'alta competitiva és una cosa diferent de l'alta mèdica. S'estan adaptant bé al treball de la setmana. Necessiten veure's aptes per tenir minuts competitius, serà anar entrant a poc a poc. Estan més a prop de tornar del que pensem alguns". Sobre un altre nom propi, Víctor Gómez, ha deixat clar que aquesta setmana seguirà entrenant i jugant amb el filial.

Gallego també ha parlat de Calleri, a qui ja veu al 100% després d'arrossegar dijous cansament per haver jugat la setmana passada mesos després d'estar inactiu. "Com a característiques, és un jugador que es troba còmode anant a l'espai, li agrada generar situacions de perill amb moviments que puguin beneficiar companys. Ferreyra és més d'àrea, es poden compenetrar perfectament", ha afegit.

stats