Esports 15/06/2018

La pretemporada de l’Espanyol, entre Olot, els Estats Units i Anglaterra

El conjunt espanyolista encara té pendent tancar dos amistosos a l’agost

Roger Requena
2 min
L’Espanyol va jugar contra l’Olot l’estiu passat

BarcelonaL’Espanyol ha donat a conèixer quin full de ruta seguirà la pretemporada vinent, que a falta de tancar alguns detalls transcorrerà entre Olot, els Estats Units i Anglaterra. El primer equip tornarà a l'activitat el 9 de juliol. Els futbolistes estan citats dos dies per passar les corresponents revisions mèdiques i les primeres sessions d'entrenament. El dia 11 de juliol l'equip es desplaçarà a la Garrotxa, al costat d'Olot, on s'instal·larà fins al dia 19, data en què està previst el primer partit de preparació davant la UE Olot.

L'equip espanyolista seguirà la preparació a Barcelona abans de desplaçar-se als Estats Units per un doble enfrontament. Del 23 al 27 es concentrarà a Richmond (Virgínia), on jugarà el primer partit davant el conjunt local. La data i l'hora exacta del partit es coneixeran les pròximes hores, quan es completi tota la documentació federativa necessària. Per al segon partit, l’Espanyol es desplaçarà a Cincinnati (Ohio), on jugarà el dia 28, a les 19.00 (hora local) al Nippert Stadium, amb el Cincinnati FC de la MLS. Després del partit, l'equip tornarà a Barcelona per començar la quarta setmana de preparació. El següent compromís està fixat per al dia 5 d'agost contra el Burnley FC, al seu estadi, a les 13.30 (hora local).

Tant la direcció esportiva com l'staff tècnic del primer equip estan treballant en la idea de tancar la pretemporada amb dos partits mes per a la setmana del 6 al 12 d'agost. En aquests moments el club estudia diverses alternatives, en funció de la disponibilitat de dates i rivals, que es concretaran els pròxims dies.

Stage a la Vall d'Aran pel femení i filial

D'altra banda, l'Espanyol B té previst fer un stage de preparació a la Vall d'Aran entre el 15 i el 20 de juliol. Les mateixes instal·lacions acolliran del 5 al 8 d'agost el primer equip femení.

stats