Espanyol
Esports 28/05/2018

La Ciutat Esportiva Dani Jarque quedarà lliure de fum

La mesura entrarà en vigor el 31 de maig, però no afectarà l’RCDE Stadium

Roger Requena
2 min
El tècnic David Gallego durant l’entrenament d’ahir del primer equip  de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

BarcelonaL’Espanyol ha fet un pas important en la lluita contra el tabac. Tal com va avançar l’ARA el 6 d’abril, el club blanc-i-blau ha decidit prohibir el tabac a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que passarà a ser un espai lliure de fum a partir del 31 de maig, coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac. L’Espanyol es compromet així amb les recomanacions impulsades pels diferents estaments de salut, per fer del seu recinte esportiu, en el qual s'eduquen majoritàriament esportistes menors d'edat, una instal·lació saludable per a tothom, i en compliment de les previsions normatives en aquesta matèria.

El club sempre s'ha refermat com una institució involucrada amb el medi ambient i la sanitat. És per això que l'entitat blanc-i-blava ha decidit fer del seu epicentre de formació, aprenentatge i referència, un espai lliure de fum; per això, a partir d'aquest moment a la instal·lació blanc-i-blava a Sant Adrià de Besòs no es permetrà fumar, vendre tabac ni tampoc fer-ne publicitat.

“Convidem a tots els socis, aficionats, seguidors del club i visitants de la Ciutat Esportiva Dani Jarque a sumar-se a la iniciativa i respectar la normativa interna, pensant en els esportistes que es formen i s'hi entrenen”, ha exposat el club a través d’un comunicat, en què també s’especifica que es duran a terme diverses “accions de sensibilització i informació” sobre aquesta decisió amb els empleats del club, els pares i mares dels esportistes i, en general, amb totes les persones que visiten la ciutat esportiva blanc-i-blava.

La mesura, però, encara no serà extensiva a l’RCDE Stadium, per bé que des de l’entitat s’entén que és qüestió de temps que, un cop la normativa sigui més estricta amb aquests espais, s’acabi aplicant la prohibició.

stats