Futbol Català
Esports 22/04/2012

El Prat es proclama campió de lliga per golejada

El líder supera el Vilanova per 1-5 i guanya el títol a tres jornades pel final

Redacció
1 min
Fita històrica potablava

BarcelonaEl dia abans de Sant Jordi, el Prat ha escrit la pàgina d'or més brillant de la seva història guanyant el seu primer campionat de lliga de Tercera Divisió. El conjunt dirigit per Agustín Vacas ha superat clarament el Vilanova per un contundent 1-5 i a tres jornades pel final ha certificat que cap altre equip el mourà ja de la primera plaça. L'equip potablava celebrarà l'èxit demà dilluns amb una rua que tindrà el Municipal Sagnier com lloc de partida a les 20:30 hores.

Per dalt de la taula, l'Espanyol B segueix defensant la segona plaça després de derrotar clarament l'Amposta per 4-0. El club de les Terres de l'Ebre certifica matemàticament el seu descens a Primera Catalana al costat del Masnou. Pel que fa a l'equip de Raúl Longhi agafa distància respecte el tercer, que ara és el Manlleu. L'equip osonenc ha superat el Vilafranca per 3-0 i ha passat per davant a la Pobla de Mafumet, que ha caigut a casa amb el Vic (0-1).

A la part baixa, l'Europa ha tornat a ensopegar a casa contra un rival directe, en aquest cas el Balaguer (0-2). El tècnic local ha posat el càrrec a disposició de la directiva i aquesta és probable que acabi acceptant la seva marxa. La primera plaça de descens l'ocupa ara el Vilanova després de l'empat de la Gramenet contra el Rubí (1-1).

ELS RESULTATS DE LA JORNADA A TERCERA

Gramenet 1 - Rubí 1

Masnou 0 - Terrassa 3

Europa 0 - Balaguer 2

Gavà 1 - Olot 0

Espanyol B 4 - Amposta 0

Pobla Mafumet 0 - Vic 1

Cornellà 1 - Castelldefels 0

Manlleu 3 - Vilafranca 0

Vilanova 1 - Prat 5

Santboià 1 - Montanyesa 0

stats