FÓRMULA 1
Esports 25/02/2011

Kubica comença de "bon humor" la rehabilitació després del seu terrible accident

Robert Kubica evoluciona favorablement de les tres operacions a les quals va ser sotmès i ha començat ja la rehabilitació a l'Hospital Santa Corona (Itàlia)

Redacció
1 min
Robert Kubica és un apassionat dels ral·lis.

Els responsables de l'Hospital Santa Corona de Pietra Ligure (nord-oest d'Itàlia), on està ingressat Kubica des que va patir l'accident el passat 6 de febrer, han informat avui en un butlletí mèdic que el pilot de l'escuderia Lotus Renault es troba "de bon humor".

"Assistim a una progressiva millora de la situació clínica general, com testimonia també la disminució dels índexs de flogosi. Això ens ha permès començar el projecte de rehabilitació", diu el butlletí.

Segons els metges de l'hospital genovès, Kubica "presenta bon humor i participa activament en el tractament de rehabilitació i, un cop abandonat el suport nutricional intravenós, està en disposició de continuar una dieta equilibrada coherent amb les exigències metabòliques del moment".

Els mitjans de comunicació italians recullen aquest divendres unes declaracions del representant del pilot polonès, Daniele Morelli, en les quals afirma que Kubica finalment no denunciarà l'organització del ral·li d'Andora.

"Després de ser escoltat per la policia una setmana després de l'accident, Robert ha decidit evitar una denúncia contra els organitzadors", ha explicat Morelli.

Des del passat 6 de febrer, Kubica ha estat sotmès a tres operacions a l'Hospital Santa Corona: la primera va ser a la mà dreta (una de les parts del seu cos més danyades); la segona, en un peu, una espatlla i la part anterior un colze; finalment va ser intervingut en la part posterior d'aquest mateix colze.

stats