SEGONA DIVISIÓ
Esports 19/06/2013

Acord per un traspàs de poders ràpid a la directiva del Sabadell

El 2 de juliol el grup japonès propietari del 51% de les accions donarà el poder a una nova directiva

Ara
1 min
El president del Sabadell Joan Soteras, en roda de premsa

SabadellEl consell d'administració del Sabadell ha arribat a un acord signat que permet el traspàs de poders entre l'actual junta directiva i la que decideixin els màxims accions a partir del 2 de juliol. L'actual directiva, presidida per Joan Soteras, tancarà l'exercici 2012/13 i tot seguit el grup japonès liderat per Keisuke Sakamoto posarà els seus representants al capdavant del club arlequinat. L'acord, entre la directiva, els accionistes i Francesc López, representant de la Fundació de l'Esport Sabadellenc, permet un traspàs de poders ràpid.

El Sabadell va completar l'ampliació de capital que demana la LFP gràcies als diners d'un grup d'empresaris japonesos. Durant la darrera temporada, les relacions entre l'actual directiva i el grup japonès no han estat bones, amb divergències sobre la planificació esportiva. Finalment, la directiva va decidir presentar la dimissió enfrontada amb els representants a Catalunya del grup japonès. La gestió de la Fundació de l'Esport, propietària de bona part de les accions del club, ha permès un traspàs de poders ràpid que permetrà als nous gestos iniciar ràpidament la planificació esportiva. El Sabadell ara mateix no té entrenador.

El portaveu dels consellers del màxim accionista ha reconegut que es treballa en aquest aspecte, però no s'anunciarà cap fitxatge fins al traspàs de poders definitiu. L'actual president, Joan Soteras, abandonarà l'equip després d'haver aconseguit treure el club de Tercera, portar-lo a Segona i millorar-ne la situació econòmica.

stats