SEGONA DIVISIÓ
Esports 27/04/2014

Tamudo dóna els tres punts al Sabadell amb un cop de cap en el darrer minut (2-1)

L'equip arlequinat ha perdonat ocasions a la segona part després de marcar primer gràcies a un penal dubtós

T.p.
Aníbal, marcant el primer gol del Sabadell contra l'Hèrcules

SabadellEl Sabadell acarona la permanència i s'acosta a les posicions de play-off d'ascens després de derrotar l'Hèrcules amb un gol de Tamudo en el darrer segon del partit.

L'Hèrcules, contra les cordes després dels darrers resultats, ha sortit a la gespa de la Nova Creu Alta amb més caràcter, acostant-se a la porteria de Nauzet durant els primers minuts. Portillo, molt actiu, ha creat problemes a la defensa arlequinada, però la primera aproximació de l'equip vallesà ha acabat amb el gol d'Aníbal. Collantes ha caigut quan volia xutar i l'àrbitre ha xiulat penal malgrat que no s'ha produït contacte. Aníbal, el golejador del Sabadell, ha xutat amb el cor fent el primer gol (1-0).

El gol català ha definit encara més els papers. El Sabadell s'ha sentit còmode esperant en defensa i fent contraatacs. L'Hèrcules intentava atacar sense sort, veient com Falcón evitava per dues ocasions el gol de Collantes. A la segona part, Juanma Ortiz ha estat expulsat i el partit per moments s'ha convertit en un monòleg arlequinat. Amb un home més i gaudit de bones ocasions, el Sabadell s'ha distret un segon i Portillo ho ha aprofitat per batre Nauzet amb un xut creuat (1-1).

Fins els darrers minuts, el Sabadell ha buscat el gol del triomf sense sort. Miquel Olmo ha fet entrar Tamudo i Sotan Tanabe. El veterà Tamudo ha fallat dos gols clars però en la darrera jugada ha rematat de cap una centrada donant els tres punts als arlequinats (2-1). L'Hèrcules queda en zona de descens i el Sabadell es confirma com el millor equip local de la categoria.