Futbol - Segona Divisió
Esports 20/05/2021

El Sabadell perd contra l'Alcorcón (2-0) i la salvació ja sembla una quimera

Un gol en pròpia i un altre tot just començar la segona part frustren els sabadellencs a Madrid

El CE Sabadell ha perdut contra l'Alcorcón

La permanència a Segona Divisió en l’any del seu retorn es complica cada cop més per al CE Sabadell. El conjunt arlequinat, amb baixes destacades com la del davanter Juan Diego Molina Stoichkov, va caure derrotat a casa de l’Alcorcón (2-0), un rival directe en la lluita per la salvació i que ahir va aconseguir un baló d’oxigen que els sabadellencs necessiten amb urgència. L’equip d’Antonio Hidalgo té 40 punts i, a l’espera del que faci el Castelló avui a la Romareda contra el Saragossa (21.30 h), és el Logronyès qui marca el tall de la permanència amb 44 punts, quatre més que els arlequinats.

El partit va començar amb respecte mutu per part dels dos rivals, fins que Marc Gual, amb un xut desviat, va donar el primer avís per al conjunt local. La resposta del Sabadell arribaria deu minuts després, amb una rematada forçada d’Adri Cuevas. Poc després, en una acció de mala sort, el defensor arlequinat Ozkoidi va acabar introduint en pròpia porta una centrada rival al minut 33.

Les coses ja es van començar a tòrcer per al Sabadell, que, tot just a l’inici de la segona meitat, va veure com Xisco Jiménez feia el segon en una rematada a plaer. Adri Cuevas, protagonista de nou, amb un xut al pal va intentar la reacció sabadellenca, mentre que Guruzeta va desaprofitar un mà a mà minuts més tard. La salvació, a falta de dues jornades, sembla una quimera.