Esports 31/05/2014

El Sabadell perd al camp del filial del Madrid i queda lluny del play-off (2-1)

Dos gols d'Álvaro Medrán han enfonsat els homes de Miquel Olmo a la segona part

Clerc, en acció durant el Castella-Sabadell

BarcelonaEl Sabadell necessitarà una jugada a tres bandes per jugar el play-off d'ascens a Primera. L'equip de Miquel Olmo ha perdut al camp del Reial Madrid Castella i quan manca una jornada s'ha quedat amb molt poques opcions de ser entre els primers. L'equip vallesà necessita derrotar el Recreativo i que el Las Palmas o el Còrdova perdin els seus partits.

Amb el suport de 200 aficionats, l'equip arlequinat no ha jugat un bon partit, patint per portar el pes del partit contra un filial que necessitava els tres punts per sortir de la zona de descens. L'equip català no ha gaudit de moltes ocasions de gol en el primer temps, malgrat que el Castella tampoc ha xutat amb gaire perill entre els tres pals.

A la segona part, Gato ha creat una bona ocasió durant un inici favorable als vallesans. L'entrada al terreny de joc de Medrán però, hi ha modificat tot. Un xut del jove davanter local desviat per un defensa ha superat Nauzet (1-0, 59') i quatre minuts més tard el mateix Medrán ha superat la defensa catalana amb una bona jugada personal (2-0, 63'). Miquel Olmo ha fet un doble canvi buscant a la desesperada un gol. Llorente, un dels homes que ha entrat a la segona part, l'ha aconseguit als 85 minuts després d'una assistència d'Anibal, però no ha estat suficient.

2 - Reial Madrid Castella: Pacheco; Quini, Llorente, Cabrera, Casado; Aguza, Mascarell, Lucas Vázquez, Burgui (Lucas Torró, min.80); José Rodríguez (Medrán, min.57) i Willian José (De Tomás, min.88).

1 - Sabadell: Nauzet; Cristian, Crespí, Olivas, Clerc (Víctor, min.57); Antonio Hidalgo (Llorente, min.67), Ciércoles, Collantes, Sotan; Gato (Tamudo, min.67) i Aníbal.

Gols: 1-0, min.58: Medrán. 2-0, min.65: Medrán. 2-1, min.83: Llorente

Àrbitre: Muñoz Mayordomo. TG: Clerc (min.10), Burgui (min.12), Sota (min.61) i Pacheco (min.93)