BARÇA
Esports 30/05/2016

A la venda la nova samarreta del Barça

L'equipació recupera les franges verticals i no inclou publicitat al pit

A.l.
2 min
La nova equipació del Barça

BarcelonaAquest dilluns es poden aconseguir ja les noves samarretes del Barça, un disseny que serveix per homenatjar l'equip campió de la Copa d'Europa l'any 1992 i que no porta publicitat al pit. Les franges verticals són més gruixudes, amb una de central de color blau, i les mànigues són rivetades, del mateix color.

Després d'una temporada amb les franges horitzontals, trencant amb la tradició, el club blaugrana i la multinacional americana retornen a un disseny més clàssic. A la part posterior de l'equipació hi apareixen la paraula 'Barça' al costat de la senyera, mentre que a la part interior dels punys s'hi pot llegir "un crit" i "valent", dos conceptes que apareixen a l'himne culer. Els pantalons i les mitges també són blaves.

Una de les novetats d'aquesta nova equipació és que la primera plantilla s'exercitarà el curs que ve amb el mateix teixit, disseny, característiques de rendiment i tecnologia que als partits, ja que s'ha equiparat la roba d'entrenament a la que s'usa en els compromisos oficials.

Andrés Iniesta amb la nova equipació

Després de no tancar un acord amb cap marca comercial, el Barça arriba al tram final de temporada sense patrocinador per al curs que ve. Per això, les samarretes no inclouen cap marca al pit –sí que apareix Beko al braç–. Qatar Airways i el club blaugrana van arribar a un acord perquè Nike pogués comercialitzar les noves equipacions sense la seva marca durant aquests dies en què el contracte amb l'aerolínia encara continua vigent, fins al 30 de juny.

Detalls de la samarreta del curs 2016-17

Als despatxos del Camp Nou confien que en la propera remesa de samarretes que es fabricarà, prevista per a la tardor, ja hi hagi un patrocinador.

stats