Esports 03/01/2018

El Sant Andreu fa una col·lecta per repatriar el cos de la mare d'un jugador aleví cap a Guinea Equatorial

El club andreuenc demana 7.000 euros per portar el cos cap al seu país d'origen

Ara
1 min
Jugadors del Sant Andreu s'han solidaritzat amb un dels seus companys

BarcelonaLa UE Sant Andreu ha fet una crida solidària per demanar 7.000 euros per ajudar un jugador de l'aleví del seu futbol base a repatriar la seva mare, que es va morir aquest dimarts als 28 anys, cap a Guinea Equatorial, el seu país d'origen. La família del nen no té prou diners per repatriar el cos, i per això el club andreuenc ha impulsat aquesta iniciativa de forma totalment altruista.

La crida està resultant un autèntic èxit mediàtic i, en només quatre dies, el club barceloní ja ha recaptat més de la meitat de la xifra sol·licitada: aquest dimecres al migdia portaven 4.400 euros. Una nombrosa quantitat de clubs de Tercera s'han solidaritzat amb el Sant Andreu i la seva causa, i n'han fet difusió o, fins i tot, hi han aportat una modesta ajuda.

El Sant Andreu, un club implicat socialment amb el seu entorn, ofereix un descompte del 50% del carnet de la temporada 2018/19 a tots els socis que facin una aportació econòmica a aquesta causa solidària. El club andreuenc ha facilitat un número de compte per ajudar la família del nen.

stats