BÀSQUET
Esports 02/04/2015

El millor bàsquet formatiu es cita al Torneig cadet de Santa Coloma de Farners

Els equips cadet del Barça, la Penya, el València o el Madrid, presents a la segona edició del torneig

Ara
1 min
El torneig cadet de Santa Coloma de Farners

BarcelonaEl Club de Bàsquet Farners organitza la segona edició del Torneig de Farners, una competició de bàsquet d’alt nivell de categoria Cadet de primer any, a Santa Coloma de Farners. Durant el 3, 4 i 5 d’abril es disputaran un total de 50 partits al pavelló municipal ‘Els Saioners’. Diumenge 5 d’abril es jugaran les dues finals, la femenina a les 15.00h i la masculina a les 17.00h. Els partits es poden veure en streaming a la pàgina web del torneig.

Aquest Torneig va néixer l’any 2014 en motiu dels 75 anys del Club de Bàsquet Farners. En aquesta segona edició el Real Madrid i el València Basket seran els dos primers equips de fora de Catalunya de disputar-lo i, en un futur, el Club aspira a que sigui referència internacional d’aquesta categoria Cadet. 12 equips masculins i 8 de femenins configuren el Torneig d’aquest any, amb un cartell on hi apareixen canteres de nivell estatal, amb molts clubs ACB representats:

Masculins: FC Barcelona, Real Madrid, Joventut Badalona, Catalana Occident Manresa, València Basket, CEB Marc Gasol, CEB Girona, UE Mataró, CB l’Hospitalet, CB Nou Esplugues, CB Farners i Manyanet-Molins.

Femenins: Barça CBS, Unigirona, Valencia Basket, UE Mataró, CEJ l’Hospitalet, Escola Joviat-La Salle Manresa, CE Palamós i CB Farners.

stats