Rugbi
Esports 29/09/2012

Una Santboiana SEAT invicte visita el Getxo, que encara no ha puntuat

Els de Lewis Williams han guanyat els dos primers enfrontaments de la Divisió d'Honor tot i que no ha pogut sumar cap bonificació ofensiva

M. Molina
1 min
Imatge d'un partit de la Santboiana SEAT de la temporada passada

BarcelonaLa Santboiana SEAT ha guanyat els dos primers partits de la Divisió d'Honor de rugbi i aquest diumenge buscarà el seu 'hat trick' particular al camp del Getxo, un equip que, per contra, encara no ha sumat cap punt després de dos partits.

Els catalans, entrenats per Lewis Williams, han demostrat que són capaços de dominar els partits i ser contundents en atac, però no pas de dominar durant els 80 minuts de joc. Aquest és, sens dubte, el repte del tècnic de cara a la tercera jornada de Lliga. En el debut, al camp del Cisneros, els de Sant Boi van imposar-se amb contundència al primer temps, però a la represa van veure perillar la victòria, sobretot als últims minuts. La situació no va ser tan preocupant la setmana passada, a casa, contra el Cajasol Ciéncias. Però quan l'equip tenia la victòria a la butxaca i 35 minuts per endavant per anotar un assaig –que els hagués donat la bonificació ofensiva–, no van poder arribar a la línia de marca.

"Quan tinguem l'oportunitat, hem d'aconseguir sempre la bonificació –diu Williams en declaracions al web de la Santboiana–. En l'últim partit vam millorar el joc, però la transmissió de la pilota i la disciplina de l'equip no van ser bones. Aquestes són les dues àrees que hem de millorar contra el Getxo". Per l'entrenador, el partit no serà gens fàcil tot i que el rival encara no ha puntuat a la Lliga. "No els podem donar facilitats, ni per sortir al contraatac ni per tenir possessions llargues. El placatge serà un punt important, i també hem d'intentar evitar concedir-los cops de càstig ja que tenen un bon xutador".

stats