RUGBI
Esports 18/10/2013

La Santboiana rep l'Universidad de Vigo amb un equip ple de baixes

L'equip català ha mostrat la seva indignació amb la Federació per no poder disposar dels seus internacionals sub-19

Ara
1 min
Imatge del partit entre l'Hernani i la Santboiana Seat

BarcelonaLa UE Santboiana rep el Blusens Universidad de Vigo (16 h) en un partit marcat per les baixes en l'equip de Lewis Williams. En les tres primeres jornades, jugadors que havien de ser fonamentals han caigut lesionats, entre ells tres titulars clau de la temporada passada: Marc Puigbert, que arrossega dolors per contusions a l’espatlla; Romu Lauret, amb trencament del tendó d’Aquil·les, i Josep Colet. A més, dos jugadors de nova incorporació, Héctor Garcia i Nicolàs Sevilla, seran baixes durant uns mesos.

Per a aquest partit l'equip català tampoc disposa dels jugadors convocats per l’entrenador del combinat sub-19 de la Federació Espanyola de Rugbi: l’obertura Marcos Puig, el centre Fede González i els davanters Josep Puigbert i Rubén Sanz. El club de Sant Boi de Llobregat ha mostrat el seu malestar, ja que "es perdran tres partits amb l’equip. Les gestions de la directiva per apaivagar aquest impacte no han tingut prou receptivitat en la Federació, que no ha acceptat que s’incorporessin 24 hores més tard després del partit de dissabte -el club pagava els bitllets-, ni ha fet aplicar l’acord entre clubs de canviar les dates dels partits quan un club tingués 3 jugadors seleccionats".

L’entrenador ha reforçat la primera plantilla amb més jugadors del Sènior-2, Juan González i Rubén Cañadilla, i amb el mig de melé de primer any juvenil Luis Espejo, que ja va debutar a Hernani.

stats