COPA DEL REI
Esports 05/03/2015

El Santiago Bernabéu o Mestalla: dos possibles escenaris per ser la seu de la final de Copa

La decisió trigarà uns dies en arribar ja que les reunions estan previstes per la propera setmana

Toni Padilla
1 min
final copa

Els presidents del Barça, Josep Maria Bartomeu, i l'Athletic Club, Josu Urrutia, ja han parlat sobre quin hauria de ser l'escenari de la final del proper 30 de maig. En aquests moments, dos estadis són els clars candidats: el Santiago Bernabéu i Mestalla. Els dos clubs, consultats per l'ARA, no volen jugar la final a Barcelona o Bilbao. La prioritat de les dues entitats és "l'estadi més gran possible" i "el millor desplaçament per a les dues aficions". És a dir, el Bernabéu. El club blanc però, no vol cedir l'estadi per ser seu d'una final d'aquest estil i no ho posarà fàcil.

La RFEF ha parlat de forma informal amb els dos clubs, però les reunions no estan previstes fins la propera setmana. El representant del club per liderar les converses serà Albert Soler, encarregat de relacions institucionals. La decisió sobre la seu final pot trigar encara més, ja que no serà fàcil arribar a un acord. La RFEF també ha proposat l'estadi de La Cartuja de Sevilla, opció descartada pels dos clubs finalistes, que prefereixen Madrid o València. El València, consultat per l'ARA, admet que no posarà cap problema per ser seu i estaria "encantat".

L'estadi Vicente Calderón, seu de la darrera final entre el Barça i l'Athletic, està descartat ja que serà escenari d'un concert d'AC/DC aquells dies. Un concert del mateix grup també deixa fora de concurs l'estadi Olímpic de Barcelona. L'Athletic tampoc vol jugar la final a Barcelona.

stats