JOCS PARALÍMPICS
Esports 13/09/2016

Sarai Gascón suma una nova medalla de plata a Rio

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes es classifica per als quarts de final

N.g.
2 min
Sarai Gascón, amb la medalla de plata que ha aconseguit als 100 metres lliure

BarcelonaSarai Gascón s'ha penjat una nova medalla de plata en la prova dels 100 metres lliures (categoria S9) als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. La nedadora del CN Terrassa ha completat la prova amb un temps d'1.02.81, i ha igualat el rècord d'Europa. És el segon metall que es penja la vallesana, que diumenge ja havia guanyat la plata als 200 metres estils.

Per davant d'ella ha acabat la nord-americana Michelle Konkoly (1.00.91, rècord del món inclòs) i el bronze ha estat per a l'australiana Ellie Cole. En quarta posició ha acabat l'altra nedadora catalana que ha participat en la final d'aquesta prova, Núria Marqués. L'any del seu debut en uns Jocs Paralímpics s'ha quedat a les portes de la segona medalla.

També en natació, el català Miguel Luque ha completat els 150 metres estils (SM4) en la sisena posició després d'haver fet la seva millor marca personal (2.45.34).

El bàsquet en cadira de rodes, a quarts de final

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, a quarts de final de Rio

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, amb els catalans Jaume Llambí i Jordi Ruiz a les seves files, ha aconseguit la classificació per als quarts de final dels Jocs Paralímpics. El combinat estatal ha superat Holanda (66-48) i ha passat com a primer de grup. En aquest partit, Jordi Ruiz ha aconseguit 11 punts.

Qui no ha pogut penjar-se cap metall ha estat Jordi Morales. El jugador de tenis taula d'Esparreguera ha perdut el partit per la medalla de bronze contra el xinès Shuo Yan (4-11, 11-8, 7-11 i 7-11) i s'ha hagut de conformar amb un diploma olímpic.

stats