LIGA ENDESA
Esports 10/04/2015

Savané: "L'objectiu ara mateix és tornar a jugar bé i seguir sumant punts"

El senegalès és el jugador que posa més taps de tota la Lliga

Efe
1 min
Sitapha Savané / ACB PHOTO

BarcelonaEl pivot senegalès Sitapha Savané, que torna el dia 12 amb la samarreta del FIATC Joventut al Pavelló Insular Santiago Martín de Tenerife on va debutar el 2003 a la Lliga ACB a les files del Unelco Tenerife, espera que el seu equip aconsegueixi la dissetena victòria i torni a jugar bé. "L'objectiu ara mateix és tornar a jugar bé i seguir sumant punts. Malgrat que vam guanyar l'últim partit contra La Bruixa d'Or Manresa, no vam fer el nostre millor joc", ha afirmat el segon millor taponador de la competició només superat per Walter Tavares, de l'Herbalife Gran Canària.

El senegalès creu que l'equip "necessita seguir recuperant jugadors i tornar al seu millor nivell, perquè tota la resta vindrà una vegada aconseguim això". Els verd-i-negres han perdut en les seves dues últimes sortides, i el seu últim triomf lluny de Badalona va ser el 28 de febrer en la seva visita a la pista del Río Natura Monbus Obradoiro (67-71), per la qual cosa Savané ha considerat que la 'Penya' ha d'anar amb les "piles molt carregades a Tenerife" si volen aconseguir la victòria.

Sitapha Savané, d'altra banda, ha reconegut que tornar a la pista en la qual va debutar a la lliga espanyola el 2003 "sempre és molt especial", ja que guarda bons amics d'aquella època.

stats