Motor
Esports 25/09/2011

Schubert-BMW guanya les 24 hores d'automobilisme a Montmeló

L'equip alemany s'ha imposat amb comoditat en una edició on també hi han participat tres motociclistes coneguts: Lorenzo (5è), Marc Coma (12è) i Laia Sanz (18a)

N. García
2 min
La bandera de quadres, indicant el final de la prova

MontmelóL'equip alemany Schubert Motorsport, integrat pels pilots Edward Sandström, Lars Stugemo, Michael Outzen i Peter Posavac, al volant d'un BMW Z4 GT3, ha guanyat la 14a edició de les 24 Hores de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez, que aquest diumenge al migdia han finalitzat al Circuit de Catalunya. Sandström, Stugemo, Outzen i Posavac han establert un nou rècord, donant 669 voltes.

El segon calaix del podi l'ha ocupat l'equip Bovi Motorsport i ha completat el podi l'Equipe Verschuur 1. En total, han creuat la meta 42 cotxes dels 59 que van prendre la sortida el dissabte al migdia.

Després d'un any d'absència, les 24 hores tornaven a Catalunya amb força i amb la presència de tres motociclistes coneguts: el campió del món Jorge Lorenzo, el campió del Dakar Marc Coma i la campiona del món de trial Laia Sanz.

Precisament, l'equip de Jorge Lorenzo –juntament amb Ricky Cardús, Álvaro Fontes i José Manuel de los Milagros– ha acabat cinquè, però ha estat el primer equip estatal en creuar la línia de meta. El català Jordi Gené, germà del pilot de Fórmula 1 Marc Gené, i el seu equip, han acabat novens.

Per la seva banda, l'equip de la Laia Sanz ha acabat divuitè, després que en un dels moments que la campiona de trial conduïa el cotxe hagi patit un toc d'un altre participant. Per últim, l'equip de Marc Coma ha acat dotzè.

Classificació final de les 24 Hores de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

1-Edwar Sandström-Michael Outzen-Peter Posavac-Lars Stugemo (BMW Z4 GT3/nº 2), 669 voltes

2-Kalman Bodis-Istvan Racz-Wolfgang Kaufmann-Jaap van Lagen (Brokernet Silversting/nº7), a 21 voltes

2-Jeroen Schothorst-Bas Schothorst-Raymond Coronel-Pieter Schothorst-Tom Coronel (Renault Mégane Trophy/nº 9), a 33 voltes

4-Franjo Kovac-Martin Tschornia-Roland Asch-Sebastian Asch-Stephanie Halm (Porsche 997 Cup/nº 5), a 42 voltes

5-Jorge Lorenzo-Alvaro Fontes-José Manuel de los Milagros-Ricky Cardús (Seat León Supercopa/nº 39), a 43 voltes

...

9-Ferran Monje-Fernando Monje-Jordi Gené-Borja Veiga (Seat León Supercopa/nº 1), a 61 voltes

10-Carlos Ezpeleta-Jaume Font-Francesc Fontanellas-Jordi Oriola (Seat León Supercopa/nº 37), a 68 voltes

stats