Esports 25/11/2018

Rafinha es trenca el lligament creuat anterior del genoll

Sergi Roberto, per la seva banda, estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa

M.m.
2 min
Rafinha, durant el partit al Wanda Metropolitano

BarcelonaSergi Roberto va patir la segona lesió muscular de la temporada al Wanda Metropolitano. El jugador de Reus va haver de demanar el canvi just abans del descans després de notar una punxada a la cuixa esquerra. Uns minuts després, i feta la primera exploració mèdica, el club blaugrana informava que es tractava d’una “lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra”, i aquest diumenge al migdia l'entitat blaugrana ha informat que Roberto pateix una ruptura del semimembranós de la cama esquerra i que, per tant, estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa.

Sergi Roberto lamentant-se de la lesió mentre Gerard Piqué, Nélson Semedo, Diego Costa i el col·legiat Gil Manzano l’observen.

El jugador del planter es perdrà el partit de dimecres a Eindhoven, contra el PSV, en què els blaugranes tenen la primera de les dues oportunitats per garantir-se la primera posició del grup a la Lliga de Campions. D’aquesta manera, Sergi Roberto s’afegeix a Sergi Samper i Thomas Vermaelen, els altres futbolistes que són a la infermeria sense data de retorn. També hi són, tot i que aviat rebran l’alta mèdica, Philippe Coutinho i Ivan Rakitic.

Roberto, que tornava a jugar de migcampista, la seva posició preferida –habitualment ocupa la posició de lateral dret–, va notar una punxada mentre disputava una pilota al mig del camp i de seguida es va tirar a terra, conscient que no podia seguir jugant. Els serveis mèdics del Barça no van dubtar a retirar-lo del terreny de joc. En el seu lloc va entrar Rafinha.

És la segona lesió que Sergi Roberto pateix aquesta temporada, després de la que es va fer a finals de setembre contra l’Athletic Club. En aquella ocasió va ser una elongació al recte anterior de la cama dreta que el va deixar tres setmanes inactiu, encara que, beneficiat per l’aturada de seleccions, tan sols es va perdre el partit de Lliga contra el València i el de Champions contra el Tottenham.

Rafinha passarà per quiròfan

Rafinha passarà per quiròfan

Amb la lesió de Sergi Roberto, Ernesto Valverde va fer escalfar Ousmane Dembélé, Carles Aleñá i Rafinha Alcántara. Finalment, va ser aquest últim el que va sortir al terreny de joc. De tota manera, Rafinha va donar un ensurt al quart d’hora de la segona part, quan es va queixar d’un cop fort a la cama. Tot i que en un principi només va semblar una contusió i el jugador va poder acabar el partit, aquest diumenge el servei mèdic del Barça ha confirmat que el jugador es va trencar el lligament creuat anterior del genoll esquerre i, per tant, haurà de passar durant els pròxims dies per la sala d'operacions per solucionar la lesió. El jugador es perdrà el que queda de temporada.

stats