Esports 09/10/2021

Si el Girona segueix així prendrà mal (1-0)

Manu Barreiro, amb un gol en els minuts finals, deixa els gironins en zona de descens

Jordi Bofill
Borja García, jugador del Girona, durent el partit

GIRONAÁlex Baena, Borja García, Samu Saiz i Cristhian Stuani: quatre futbolistes que qualsevol equip de Segona voldria i que han jugat d’inici en la derrota del Girona a Lugo (1-0). S’hi han acabat unint Bustos i Pablo Moreno. I perquè no hi ha més davanters. Però ni així. Ni sumant totes les peces l’equip s’imposa. Què més haurà de fer si comença a fer la sensació que ho està posant tot? Per arreglar-ho, el gol gallec ha arribat agonitzant.

Sí que és cert que l’inici del partit ha semblat interessant, però l’energia ha durat deu minuts, el temps que ha necessitat el Lugo per intimidar i tenir infinites ocasions. Fins i tot ha dominat la possessió, una eina que fins ara encara era gironina. Juan Carlos ha aturat tres rematades perilloses i Ramos, amb tota la porteria per a ell, no ha connectat bé amb la pilota.

Les urgències convidaven a anar pel partit, malgrat que la realitat feia signar l’empat. El Girona, amb el bloc trencat i les connexions oxidades, ha ensenyat els defectes que li impedeixen ser vertical, tenir ocasions i marcar gols. La situació la resumeix prou bé una acció de Samu amb 0-0, quan amb l’equip en descens i ell encarant el porter, ha escollit provar una vaselina en comptes de xutar entre els tres pals. Un luxe innecessari, sobretot si ja no són temps de riquesa. Després ha aparegut Manu Barreiro.