Futbol Català
Esports 30/09/2011

La selecció amateur ja coneix els seus rivals a la fase estatal de la Copa de Regions UEFA

País Basc, València i Extremadura lluitaran al grup B amb Catalunya per passar ronda del nou a l'onze de desembre a terres valencianes

Redacció
1 min
Un onze de la darrera selecció amateur

BarcelonaCatalunya ha conegut els noms de les comunitats contra les que haurà de lluitar en la primera ronda de la fase prèvia estatal de la CRU (Copa de Regions UEFA). El combinat amateur, format per jugadors de Tercera Divisió que no hagin signat mai un contracte professional dins la seva trajectòria sènior, buscarà passar ronda i alçar-se amb un títol estatal que no ha aconseguit mai, guanyant-se així un bitllet per jugar a Europa.

En l'únic cap de setmana sense lliga a Tercera -fora de les festes de Nadal-, Catalunya lluitarà contra País Basc, València i Extremadura al grup B de la primera fase. Serà en tres dies, del 9 a l'11 de desembre a València. Aquesta serà la vuitena edició d'un campionat que vol premiar l'esforç dels futbolistes amateurs donant la possibilitat, un cop superada la fase local, de competir a Europa amb altres regions d'altres estats.

stats