PRIMERA DIVISIÓ
Esports 06/01/2019

El Sevilla i l'Atlètic de Madrid empaten en el duel estrella de la jornada (1-1)

Griezmann, amb un gran xut de falta, dona un punt als homes de Simeone

Thomas, durant el partit entre el Sevilla i l'Atlètic

BarcelonaEl Sevilla i l'Atlètic de Madrid han empatat en el gran partit de la jornada, entre el segon i el tercer classificats. L'empat li garanteix al Barça seguir líder, amb la possibilitat de consolidar el liderat si guanya a Getafe.

El primer temps ha sigut de clar domini andalús. Els homes de Pablo Machín, jugant amb molta intensitat, han fet mèrits per anar davant al marcador, i han gaudit de diferents ocasions de gol. Als 37 minuts, Ben Yedder ha culminat una acció col·lectiva del Sevilla per fer el primer gol, però, just abans del descans, Griezmann ha fet el gol de l'empat amb un gran xut de falta.

A la segona part al Sevilla li ha faltat energia per mantenir el domini i l'Atlètic ha aconseguit gaudir de certa calma, tot i dues bones ocasions de Ben Yedder. Al final del matx el Sevilla ha aconseguit recuperar el control, però sense trobar el camí del gol. A falta de cinc minuts Griezmann ha perdonat en una contra el segon gol visitant i Vaclik ha aturat el seu xut.