HANDBOL
Esports 27/03/2011

Johan Sjostrand es doctora al Palau degut a la lesió de Saric

La lesió de Saric al genoll ha fet que el segon porter blaugrana gaudís de minuts i realitzés el millor partit de la temporada amb 22 aturades

David Jover
1 min

BarcelonaA ningú no li agrada sortir a jugar quan un company es lesiona. Però l'esport és així i les oportunitats mai no saps quan t'arribaran. El partit que ha disputat avui Johan Sjostrand serà recordat per molts.

El porter suec ha sortit al minut 12 de partit degut a que Saric ha patit una lesió al genoll després d'un xoc fortuït amb un rival. Ha intentat seguir, aturant fins i tot un penal, però finalment ha dit prou perquè la cama no li responia.

Aleshores ha sortit Sjostrand al parquet i ha demostrat el per què del seu fitxatge. Després d'haver disputat un gran mundial d'handbol el passat mes de febrer, el suec ha demostrat avui que no cal patir per si un dia Saric no hi és. Ha fet aturades de tots els colors i s'ha guanyat el respecte i la confiança de les 4.200 persones que avui han estat al Palau Blaugrana.

A la recta final del partit, quan l'eliminatòria es posava difícil, Sjostrand ha aturat fins a quatre atacs seguits del conjunt hongarès i ha estat l'artífex del gran resultat obtingut aquesta tarda al Palau. En total, 22 aturades, 15 d'elles a la segona meitat.

stats