SKELETON
Esports 25/02/2011

Mirambell: "Estic content per la progressió"

El pilot català s'ha mostrat descontent, però, amb el resultat final. "Tenia l'expectativa d'acostar-me més al top 20, era l'objectiu", ha comentat

Redcció
1 min

Koenigssee (Alemanya)El pilot català Ander Mirambell, que ha finalitzat en la vintena sisena posició del Mundial d'Skeleton, disputat a Koenigssee (Alemanya), ha declarat que està "content per la progressió" que ha experimentat aquesta temporada. "Estic content per les sensacions, encara que bastant descontent pel resultat final. No m'esperava acabar el 26, tenia l'expectativa d'acostar més al top 20, era l'objectiu. Estic content per la progressió i el marge de millora que hi ha de cara a la temporada que ve", ha explicat Mirambell.

"La competició la definiria com un partit de futbol: xutes quinze vegades i en la primera contra et marquen i perds el partit. Hem millorat, hem fet els millors temps aquesta setmana i al final no han sortit resultats", ha dit.

"L'última baixada anava amb la mateixa velocitat del que ha acabat dotzè. Estava treballant amb un prototip, la majoria se'n va la setmana que ve a provar material. Jo no tinc aquesta possibilitat i m'he jugat el campionat com a prova de material de la temporada que ve", ha indicat Mirambell, que opina que" tant de bo hi hagi la possibilitat de tenir els Jocs Olímpics de 2022 a Catalunya o Aragó. Això facilitaria que els esports d'hivern creixessin".

Sobre el seu futur, el pilot català ha explicat que "cal mantenir-se en forma per empènyer el trineu 30 metres, no perdre la velocitat. Amb l'experiència, acabes suplint aquesta explosibilitat amb el pilotatge, la saviesa i la posada a punt del trineu".

"L'objectiu és descansar i aprendre del que s'ha fet malament aquesta temporada, que ha estat positiva. Cal evolucionar el trineu, millorar la tècnica de sortida, no sé córrer costa avall, cal millorar coses abans de parlar de medalles", ha comentat Mirambell.

stats