BARÇA
Esports 10/10/2017

Albert Soler deixa l'àrea de futbol del FC Barcelona

Guillermo Amor, nou responsable de relacions institucionals del primer equip

Ara
1 min
Robert Fernández i Albert Soler

BarcelonaAlbert Soler, director d'esports professionals del Barça, abandona l'àrea de futbol. Segons ha avançat l'Sport i confirmat l'ARA, ha comunicat a Josep Maria Bartomeu la voluntat d'abandonar la feina a la la secció de futbol. Soler ha argumentat que el cansament acumulat ha sigut clau a l'hora de prendre la decisió, però també hi ha sumat el fet de veure's apartat després dels canvis fets per la directiva els últims dies, amb Pep Segura tractant les qüestions directament amb Òscar Grau sense passar pel seu despatx. Soler es centrarà ara, especialment, en l'àrea de bàsquet i la representació institucional. Una de les tasques de Soler serà negociar el futur de les competicions on participa el Barça de bàsquet.

La marxa de Soler s'uneix a la de Raul Sanllehí, qui després de la reestructuració de l'àrea esportiva va dimitir. Josep Maria Bartomeu ha portar a reestructurat l'àrea esportiva. De moment, l'actual secretari tècnic, Robert Fernández, que té contracte fins a final de temporada, serà l'encarregat de dissenyar la plantilla, juntament amb Pep Segura i Ernesto Valverde.

Nou càrrec de Guillermo Amor

Un altre canvi dins del club serà el nou rol de Guillermo Amor. Dins del marc de la reestructuració de l’àrea de futbol professional, Amor serà el nou responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip de futbol, tot i que mantindrà també les seves tasques al futbol formatiu professional. Així, el secretari tècnic Robert Fernández centrarà la seva feina en l’anàlisi del mercat futbolístic i la recerca de jugadors i deixarà de fer declaracions abans dels partits.

stats