SEGONA DIVISIÓ
Esports 12/05/2018

El Molinón, un escenari molt complicat per canviar la ratxa del Barça B

El filial acumula onze partits consecutius sense guanyar

Efe
1 min
Francesc Xavier Garcia Pimienta, tècnic del Barça B

BarcelonaL'Sporting de Gijón rep el Barça B (16.00 hores) en un partit en què els catalans necessiten guanyar per evitar el descens i els asturians, guanyar per aspirar a l'ascens.

L'equip blaugrana que entrena Francisco Javier García Pimienta, sumit en una ratxa negativa d'onze partits consecutius sense guanyar, ocupa la vintena posició, a cinc punts de la salvació, quan queden quatre jornades perquè acabi LaLiga 1/2/3.

Malgrat l'arribada del nou tècnic fa dues jornades, el filial barcelonista segueix sense retrobar-se amb el triomf i, en l'últim partit contra el Reus (0-1), va encadenar la setena derrota consecutiva. A més, buscarà posar fi a una ratxa de cinc partits sense guanyar a domicili, on no suma tres punts des del 18 de febrer passat, quan va superar el Lugo (1-2).

Davant un rival que exhaureix les escasses opcions de salvació, l'equip asturià presentarà diverses novetats en l'alineació, com el retorn de Michael Santos en lloc de Nano Mesa, i la de Guitán, per Álex Pérez, en la defensa.

L'entrenador de l'Sporting, Rubén Baraja, i els seus jugadors van reconèixer els últims dies que preferien jugar abans que la resta dels seus rivals per, si guanyaven, posar-los pressió, i aquesta jornada podran fer-ho.

stats