FUTBOL
Esports 26/10/2016

El president de la Federació Catalana de Futbol nega una tupinada a l'assemblea

Subies respon a les informacions del diari digital El Món en les quals se l'acusa d'haver falsificat documents

Ara
1 min
Andreu Subies

BarcelonaEl president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha aprofitat la Supercopa entre Barça i Madrid per respondre a les informacions del diari digital El Món en les quals se l'acusa d'haver manipulat les darreres assemblees generals a través d'un sistema de falsificació de documents per obtenir vots favorables. Segons aquesta informació, "diversos directius, delegats i subdelegats territorials, treballadors de l'FCF i algun entrenador s'han fet passar, en les assemblees dels anys 2012, 2013, 2014 i 2015 per presidents o vicepresidents de clubs amb la majoria dels quals no tenien ni hi tenen cap relació directa". El Món publica part de les 120 actes notarials que ha consultat.

"Fa cinc anys que fem assemblees, totes aprovades gairebé per unanimitat, en uns eleccions en què hi va haver només un candidat no es pot dubtar de la Federació. Últimament, com un dels punts del dia de la pròxima assemblea és fer el president professional, ara comencen a sortir aquestes coses", ha dit Subies des de Tarragona. La Federació considera que es tracta d'una "campanya orquestrada de desprestigi" i ha assegurat que a les assemblees "no hi ha accedit ningú de manera fraudulenta". Des de l'organisme es recorda que, per accedir a una assemblea cal estar inscrit en el registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya o bé tenir una acta notarial, que en aquest cas "ha de tramitar el club".

Alguns clubs han admès que no tenien constància d'haver delegat el seu vot, d'altres, en canvi, s'han posicionat al costat de Subies.

stats