Esports 12/09/2017

La tercera equipació del Barça és de color granat

El club l'estrenarà el 27 de setembre al camp de l'Sporting de Portugal

Ara
1 min
La tercera equipació del Barça serà de color granat

BarcelonaEl Barça ha anunciat el disseny de la tercera equipació per al curs 2017/18. Serà de color íntegrament granat, i des d'aquest dimarts ja és a la venda. El primer equip del conjunt blaugrana l'estrenarà el pròxim 27 de setembre al partit de Champions League que jugarà a Lisboa contra l'Sporting Club de Portugal.

El granat fosc és el color triat per a la samarreta, els pantalons i les mitges. El coll rodó, de tall més modern, és senzill, però el patró geomètric de samarreta i les mitges fan que l'equipació cridi l'atenció.

La samarreta té, a més, una franja que recorre l'espatlla i el braç d'un color taronja viu amb un disseny de mosaic que celebra la famosa arquitectura de la ciutat de Barcelona. Els números dels jugadors tindran aquest mateix color taronja brillant. A la part posterior inclou també la paraula "Barça", per incidir en l'orgull tant del club com de la ciutat.

L'equipació també incorpora una franja que recorre el lateral de la samarreta i dels pantalons i que, en expandir-se, deixa veure el to taronja que es pot apreciar en altres parts del conjunt. Aquesta expansió maximitza a més la ventilació i permet una llibertat de moviment més gran.

stats