MOTOCICLISME - MOTO2
Esports 31/05/2015

Tito Rabat aconsegueix a Mugello el seu primer triomf de la temporada

El pilot d'Alella ha pujat al podi de Moto2 acompanyat de Zarco (que segueix sent el líder del Mundial) i d'Aegerter

Nuria García
1 min
Tito Rabat, durant el GP d'Itàlia de Moto2 / MAX ROSSI / REUTERS

BarcelonaTito Rabat ha aconseguit aquest diumenge a Mugello el seu primer triomf de la temporada a Moto2. El pilot d'Alella, que defensa el títol que va guanyar l'any passat, ha tingut diversos problemes en aquest inici de temporada, però a Mugello, el català ha aconseguit –no sense patiment– la primera victòria de l'any.

De fet, la cursa ha començat amb Lowes i Corsi comandant, però els dos han caigut, deixant Aegerter i Rabat al capdavant. El català sabia que necessitava situar-se primer i intentar escapar-se, ja que era l'única manera de tractar de guanyar la cursa. I així ho ha fet: Rabat ha superat el pilot suís i ha anat mica en mica obrint forat respecte als perseguidors.

Pel darrere, Aegerter havia d'estar més pendents dels atacs de Zarco (que ha acabat sent segon) que de retallar distàncies amb Rabat, fet que ha beneficiat el català, que ha pogut fer la seva cursa. A les acaballes, amb Zarco segon, Rabat ha controlat la cursa per aconseguir el primer triomf de la temporada i retallar uns pocs punts al francès, que segueix sent el líder de la general, amb Rabat segon.

El mallorquí Lluís Salom ha acabat cinquè, mentre que el seu company d'equip, Álex Rins, ha acabat la cursa italiana en l'onzena posició, seguit d'Àlex Márquez. Ricky Cardús ha completat la cursa en la 17a posició.

stats