MOTOCICLISME - MOTO2
Esports 11/10/2014

Tito Rabat suma al Japó la vuitena 'pole' de la temporada

El pilot català ha superat en l'última volta Thomas Luthi, que arrencarà al seu costat. El seu company d'equip i gran rival pel títol, Mika Kallio, sortirà cinquè

Nuria García
1 min
Tito Rabat, pilot de Moto2, al circuit de Motegi / KIMIMASA MAYAMA / EFE

BarcelonaTito Rabat segueix demostrant que és el gran favorit per obtenir el títol de campió del món de Moto2. El català ha aconseguit aquest dissabte la 'pole position' del Gran Premi del Japó. I ho ha fet amb una última volta espectacular, en què ha aconseguit un temps d'1 min 50 s 854 ct. i ha superat Thomas Luthi, amb qui Rabat s'ha estat barallant durant tots els entrenaments oficials per la primera posició de la taula de temps.

És la vuitena 'pole position' de Rabat en aquesta temporada. En cas de convertir aquesta primera posició a la graella en un triomf, seria el vuitè de l'any per al català.

Al costat de Rabat, doncs, arrencaran Luthi i Zarco. La segona fila l'obrirà Maverick Viñales, que aquest dissabte ha marcat el quart millor temps, seguit de Mika Kallio. El company d'equip de Rabat –i també el principal rival del català en la lluita pel títol mundial– ha estat cinquè i haurà de remuntar per evitar que Rabat s'escapi.

Pel que fa la resta de pilots catalans, Àxel Pons ha acabat novè, Jordi Torres ha marcat el catorzè millor registre i Ricky Cardús, el divuitè.

stats