Esports 12/09/2021

Toc d’atenció del Girona a Màlaga (2-0)

L’equip de Míchel encadena la tercera derrota seguida i cau en zona de descens

Jordi Bofill
2 min
Bernardo, jugador del Girona

GIRONANi el Girona ni Míchel van fer prou perquè els sortís res. A Màlaga va ser un desastre, perquè la proposta ofensiva va ser molt pobre i la defensiva no va existir. La tercera derrota consecutiva es veia a venir (2-0). I els gironins, que cauen a la zona de descens, reben un toc d’atenció que hauria de servir per espavilar.

El 4-5-1 ideat pel tècnic madrileny, amb la intenció de poblar el mig del camp per potenciar el joc interior, només va evidenciar l’horror que té aquest equip per defensar. Es mostra tan insegur que el Màlaga, agraït davant dels espais, no va poder evitar aprofitar-ho. Al descans ja guanyava, gràcies a una acció de Paulino que va deixar paralitzat Juan Carlos. El problema no va ser aquest, perquè va tenir-te de tan clares amb tan poc que Míchel, si hagués pogut, hauria canviat els onze futbolistes a la mitja part. Només en va treure tres i va acabar expulsat.

Poc compensat i massa lluny de l’àrea contrària, el Girona va creure que posar més futbolistes a la zona de creació li permetria dominar el partit. Construir al mateix temps que la competició t’exigeix resultats no és fàcil, però la concentració hauria de ser una condició indispensable, sigui el moment de la temporada que sigui. No ho va ser en el gol de Paulino, que abans havia avisat amb una ocasió a la fusta. Tampoc en dues accions de Brandon i una de Kevin, sols a l’àrea petita i amb temps per pensar. No van marcar-ne més de miracle.  

El Girona va tornar dels vestidors amb el propòsit de no acabar el partit amb un balanç de 4 punts dels 15 que s’han disputat. Segueix sense demostrar perquè se’l vol considerar candidat a tot i a falta de bon joc, li va intentar posar amor propi: Valery va fer-nos saber que el porter rival es deia Martín, en la primera vegada que va haver de treballar. Seria l’última. Van ser els primers minuts de Borja García. Pel seu bé, que els oblidi de pressa. El segon gol, també de Paulino ja en la darrera acció, plena de despropòsits, va ser un bon resum de la nit.

stats