PRIMERA DIVISIÓ
Esports 22/02/2019

El jutge decreta enviar a la presó el jugador del Llevant Toño per extorsió

El futbolista ha presentat un recurs per intentar sortir en llibertat

Efe
1 min
El jutge decreta enviar a la presó el jugador del Llevant Toño per extorsió

ValènciaEl magistrat d'instrucció número 3 de Terol ha decretat la presó provisional comunicada i sense fiança a deu persones, una d'elles el futbolista del Llevant Toño, tots ells acusats d'extorsió a través d'una pàgina web de contactes i d'un delicte de blanqueig de capitals.

A més dels deu detinguts, l'instructor també ha citat a declarar aquest matí dues persones més, que han quedat en llibertat, per la seva presumpta vinculació al grup criminal.

Aquestes dotze persones han declarat davant del jutge per les diligències judicials obertes per un possible delicte d'extorsió. De totes elles, set van ser enviades a presó provisional com a presumptes responsables de set delictes: pertinença a grup o organització criminal, extorsió, amenaces greus de mort, contra la intimitat de les persones, falsedat documental, usurpació d'estat civil i blanqueig de capitals.

Entre ells es troba el jugador del Llevant Toño García, que continua en presó provisional com a investigat en aquesta causa, tot i que ha presentat davant del jutge instructor un recurs d'apel·lació demanant la seva llibertat.

stats