Esports 08/11/2022

La trompada del Madrid a Vallecas (3-2) deixa el lideratge en safata al Barça

Si els blaugranes guanyen a Pamplona, Piqué marxarà deixant l'equip líder de la Lliga

ARA
2 min
Els jugadors del Rayo Vallecano celebrant un gol contra el Reial Madrid

BarcelonaGerard Piqué jugarà aquest dimarts el seu últim partit com a futbolista professional sabent que pot acomiadar-se del Barça deixant-lo líder després de l’ensopegada del Reial Madrid ahir a Vallecas contra el Rayo Vallecano d’Andoni Iraola (3-2). L’equip blanc va jugar un partit molt fluix i queda dos punts per sota de l’equip de Xavi Hernández, amb els dos equips encara amb un partit per disputar. El Barça aquest dimarts a Pamplona (21.30 h, Movistar LaLiga) i el Madrid dijous a casa contra el Cadis.

El Rayo, que aquesta temporada ja havia derrotat el Sevilla i havia empatat amb el Barça al Camp Nou, va sortir dominant i ja al cap de cinc minuts marcava gràcies a Santi Comesaña, tot i que el Madrid va empatar gràcies a un penal que l'àrbitre va comprovar al VAR, després d'una lleu falta de Fran García sobre Marco Asensio. Luka Modric, que no va tenir el dia, va igualar i poc després Militão feia el segon gol de cap. Però el Rayo va fer miques l'autoestima d'un Madrid que encadena dos partits de Lliga sense guanyar. Abans del descans, Álvaro Garcia va situar el 2-2 en un partit que el Rayo va guanyar gràcies a un penal de Carvajal, que va tocar la pilota amb les mans. Trejo va veure com Courtois aturava el seu llançament, però va tenir una segona oportunitat perquè el porter belga no trepitjava la línia de gol abans d'estirar-se. Al segon intent, el mitjapunta argentí sí que la va encertar amb la xarxa.

L'Osasuna, sense Ez Abde

Cinc dies després d’anunciar la seva retirada del Barça, Piqué jugarà l'últim compromís de l’equip blaugrana a la Lliga abans de l’aturada mundialista. La cita és al Sadar contra el sempre exigent Osasuna de Jagoba Arrasate. Jules Koundé i Memphis Depay, encara amb molèsties, prioritzen estar al 100% per al Mundial i no es desplacen a Pamplona, on no podrà jugar l’exblaugrana Abde, víctima de la clàusula de la por. Després d’aquest partit, el Barça no tornarà a jugar fins al 31 de desembre, contra l’Espanyol. En cas de victòria en terres navarreses, l'equip de Xavi arribarà líder al parèntesi del curs.

stats