Futbol Català
Esports 16/01/2012

La Rapitenca, un líder sense servei de premsa

El conjunt de les Terres de l'Ebre, destacat capdavanter del grup 2 de Primera Catalana, ha decidit la supressió del departament periodístic del club

àngel Garreta
1 min
La web oficial ja no és accessible

Sant Carles de la RàpitaLa UE Rapitenca ha decidit suprimir el departament de premsa del club per motius econòmics. L'entitat, que compta amb una de les plantilles més importants de la categoria i que lidera el grup 2 de Catalana amb 37 punts i quatre de diferència respecte el segon, el Tàrrega, ha agafat per sorpresa a propis i estranys en aprovar aquesta decisió a una setmana de tancar la primera volta del campionat, quan l'equip d'Antoni Teixidó es proclamarà campió d'hivern de la lliga.

Els responsables del departament rapitenc, Hernan Subirats i Xavi Alegria, havien sentit rumors sobre un ajust de la premsa oficial del club, però tot apuntava a una retallada d'atribucions econòmiques. En cap moment s'esperava dins el departament una supressió total del servei. La decisió ha deixat veure, per deducció directa, el patiment econòmic que tenen els equips més destacats de les Terres de l'Ebre i que viuen actualment tant la pròpia Rapitenca com el Tortosa o l'Amposta a Tercera Divisió, club que també viu amb neguit la falta de diners per pagar les nòmines.

stats