GIRO D'ITÀLIA
Esports 17/05/2014

Ulissi segueix demostrant la seva explosivitat amb una segona victòria al Giro

Cadel Evans agafa el lideratge de la 'corsa rosa' a l'arribada en altura de Montecopiolo, on l'italià Diego Ulissi ha tornat a fer valer la seva sang freda

Albert Rabadan
1 min
Diego Ulissi, celebrant el seu segon triomf al Giro

BarcelonaDiego Ulissi (Lampre-Merida) ha sumat la seva segona victòria d'etapa al Giro d'Itàlia, de nou fent valer la seva explosivitat en un final en altura de poca exigència on les rampes més dures es trobaven a últim quilòmetre. Ulissi ja va guanyar a Vigginao i ara és sisè, a 1' 43” del nou líder, l'australià Cadel Evans.

El francès Pierre Rolland (Europcar), escapat des del port previ a l'arribada en altura, ha arribat destacat a l'últim quilòmetre, però un primer gran canvi de ritme del madrileny Dani Moreno (Katiuixa) i l'atac vencedor final l'han condemnat a ser atrapat. El moviment clau ha estat el l'Ulissi juntament amb el campió croat Robert Kiserlovski (Trek), on el doble campió mundial júnior ha demostrat la seva velocitat.

Ara Evans, de 37 anys, haurà de defensar el liderat en una nova arribada en altura aquest diumenge a Sestole amb 57 segons d'avantatge respecte Rigoberto Urán (Omega Pharma-Quick Step) i 1' 10” sobre el polonès Rafal Majka (Tinkoff-Saxo).

stats