BARÇA
Esports 05/07/2014

Víctor Valdés defensarà el seu cas contra el Mònaco als jutjats

La normativa FIFA prohibeix trencar un contracte signat com a conseqüència d'un examen mèdic

Ara
1 min

BarcelonaEl representant de Víctor Valdés, Ginés Carvajal, té decidit denunciar el Mònaco per incompliment de contracte. El club del Principat i el porter català van signar un contracte per a quatre temporades que el club vol trencar ara ja que Valdés està lesionat.

Carvajal defensa que la reglamentació de la FIFA prohibeix trencar un acord signat com a conseqüència dels resultats d’un examen mèdic. Els clubs fan les revisions mèdiques als jugadors abans de signar per evitar casos així, però segons l’entorn de Valdés, amb el Mònaco es va signar un acord per a les properes quatre temporades ja abans de la lesió. Valdés va acabar contracte amb el Barça aquest darrer juny i des de el gener del 2014 tenia llibertat per negociar i signar acords amb altres entitats esportives, com va fer.

Valdés i Carvajal estan disposat a defensar els seus drets fins el final, en espera de veure on acaba jugant la propera temporada el porter. En aquests moments, Valdés es recupera de la seva lesió a Alemanya.

stats