PRIMERA DIVISIÓ
Esports 16/03/2013

El València derrota el Betis però perd Soldado per lesió (3-0)

El golejador ha patit un esquinç després de marcar el primer gol del partit de penal

BarcelonaImportant triomf del València a Mestalla contra un rival directe en la lluita per ser a les competicions europees, el Betis. El partit s'ha posat a favor dels homes d'Ernesto Valverde després de veure com el central visitant Amaya era expulsat als 15 minuts, cometent un penal que Soldado no ha fallat (1-0). Ara, el golejador local s'ha lesionat aquesta acció patint un esquinç. El Betis ha protestat aquesta acció ja que la falta d'Amaya comença fora de l'àrea.

A la segona part, el Betis no s'ha rendit protestant una nova acció polèmica, ja que Jorge Molina ha estat agafat per Mathieu quan anava sol cap al porter Alves, però Muñiz Fernàndez no ha xiulat res. La rendició del Betis ha arribat quan Paulao s'ha fet el 2-0 en pròpia potra als 85 minuts. En el darrer minut Jonás ha tancat la golejada amb el darrer gol del partit (3-0).

Fitxa del partit

València CF: Alves; Joao, Rami, Mathieu, Guardado (Cisshoko, 83'); Éver Banega (Canales, 60'), Dani Parejo; Feghouli, Tino Costa, Jonas; Soldado (Valdez, 51').

Betis: Adrian; Angel, Mario, Amaya, Nacho (Álex Martínez, 61'), Campbell (Paulao, 19'), Beñat (Nosa, 77'), Cañas, Rubén Castro, Pabon, Molina.

Gols: 1-0 Soldado (16', de penal), 2-0 Paulao en pròpia porta (85') i 3-0 Jonás (91')

Àrbitre: Muñiz Fernández T.G. Nacho (8'), Rami (35'), Jorge Molina (58'), Ángel (75') T.V. Amaya (15')