BARÇA
Esports 02/11/2019

Valverde: "Els jugadors no m'han fallat, la seva actitud sempre és bona"

El tècnic ha defensat l'actitud dels seus futbolistes

T.p.
1 min
Ernesto Valverde, al camp del Llevant

BarcelonaEl tècnic del Barça, Ernesto Valverde, ha admès que "la nostra intenció sempre ha estat guanyar, fer el segon gol, però mai hem generat suficient joc ofensiu per portar perill", negant que la idea del Barça fos defensar el gol de Messi. Valverde no ha amagat que "teníem una estructura per crear més perill, no s'ha pogut fer. El partit estava massa inestable, i contra el Llevant és massa perillós. I després del seu tercer gol l'equip no ha tingut resposta".

Preguntat per si ha valorat dimitir, Valverde ho ha negat de forma categòrica, afegint que "els jugadors no m'han fallat, la seva actitud sempre és bona". El tècnic, qui ha reconegut que l'absència de Dembélé era per una raó purament tècnica, ha afirmat que "fora de casa l'equip no acaba d'estar bé, a diferència dels partits de casa".

Valverde ha explicat que "quan perds al Barça, les crítiques són molt fortes i ens obliga a reaccionar", afegint que no l'ha sorprès el nivell del Llevant. "A la primera part els podíem fer gol en qualsevol situació, el partit estava controlat. A la segona part en canvi, ni els feiem perill, ni es tenia el control del joc. Però en dos minuts han aixecat el partit, i després ja ens ha costat molt" ha afegit.

Valverde ha defensat que "fins al primer gol, no ens havien creat perill. Però és cert que nosaltres tampoc hem creat molt perill, el partit no estava tancat i està perillós".

stats