HOQUEI PATINS
Esports 18/06/2014

El Moritz Vendrell presenta Eloi Mitjans, David Martínez i Guillem Fox

L’acte també ha servit per la posada en escena del nou entrenador Pere Varias, que arriba acompanyat del preparador físic Dani Fernández

Jordi Graell
1 min
Els nous fitxatges del Vendrell

El VendrellAquest dimecres el Moritz Vendrell ha presentat les seves tres incorporacions de cara a la propera temporada. Es tracten del davanter Eloi Mitjans, procedent del Noia Freixenet, i del mig David Martínez i el porter Guillem Fox, procedents del Barça B. A més, també s’ha presentat Pere Varias, el tècnic que substituirà Guillem Cabestany a la banqueta, i el preparador físic Dani Fernández.

Respecte a l’etapa exitosa de quatre anys amb Cabestany, el president Víctor Romagosa ha assegurat que “acabem una època i en comencem una de nova”, i que per tant “ens hem d’oblidar del passat i encara el futur amb la mateixa il·lusió”. Recollint el guant de Romagosa, Varias ha afirmat que es tracta d’un repte “que il·lusiona” i ha reiterat que “no hem de mirar al retrovisor” malgrat que no descarta “guanyar un títol”, ja que “partit a partit tenim plantilla per poder competir amb qualsevol”.

stats