FÓRMULA 1
Esports 12/05/2012

Vettel aconsegueix el millor temps en l'última sessió d'entrenaments lliures a Montmeló

L'alemany atura el crono en un 1:23.168 i aconsegueix tancar les tres sessions d'entrenaments lliures amb el millor temps absolut

N. García
1 min
Sebastian Vettel, a Montmeló

MontmelóL'alemany Sebastian Vettel ha aconseguit aquest dissabte al matí el millor temps de les tres sessions d'entrenaments oficials després d'aturar el cronòmetre en un 1:23.168. L'alemany, que en la jornada de divendres va ser segon en les dues tandes de lliures, ha fet una bona volta en els instants finals de la tercera sessió d'entrenaments, l'última abans de lluitar per la pole position.

Segon ha estat Pastor Maldonado amb el Williams, mentre que el tercer temps ha estat per a Kobayashi, seguit de Mark Webber. Checo Pérez, que ha dominat la sessió d'entrenaments fins als últims cinc minuts, ha marcat el cinquè millor temps.

Romain Grosjean (Lotus) no ha pogut acabar la sessió ja que, a falta de 43 minuts per al final, ha vist com el seu monoplaça s'aturava en el revolt La Caixa amb problemes al motor i no podia tornar a sortir.

Per últim, Pedro Martínez de la Rosa ha estat 22è (per davant de Grosjean, que només ha fet dues voltes). El català ha donat 13 voltes al Circuit de Catalunya, però no ha pogut millorar el temps que va marcar en la segona sessió de lliures (1:28.373).

stats