Esports 11/02/2016

Víctor Tomás renova amb el Barça Lassa fins al 2020

La signatura del contracte ha tingut lloc a les oficines del club

1 min
Víctor Tomás i Josep Maria Bartomeu / FC BARCELONA

El Barça Lassa d'handbol ha anunciat aquest dijous la renovació de Víctor Tomás. La signatura del contracte ha tingut lloc a les oficines del club. El president, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, han acompanyat el capità culer.

Moments després de signar la seva renovació, el capità del Barça Lassa ha estat entrevistat per Barça TV. "Molt feliç per poder continuar al Barça. Això és casa meva i millor aquí que enlloc", ha dit. "La meva vida és a Barcelona i continuaré treballant per donar el màxim nivell cada dia i mantenir-me fins que el meu nivell sigui l’adequat a l’equip", ha explicat.

Víctor Tomás va néixer a Barcelona fa 30 anys. Va arribar a les categories inferiors del club l’any 1998 i va debutar amb el primer equip la temporada 2002-03. Llueix el braçal de capità des de l’agost del 2012 i va ser l’encarregat d’aixecar els set títols de la temporada 2014/15, una de les fites històriques de la secció.

stats