PRIMERA DIVISIÓ
Esports 10/02/2018

L'Alabès segueix en ratxa i talla les ales d'un Vila-real sense punteria (1-2)

Els gols de Rodrigo Ely i Ibai Gómez allunyen els bascos de la zona de descens

BarcelonaL'Alabès segueix en ratxa i s'ha endut el triomf de l'estadi de la Ceràmica malgrat totes les ocasions al final del partit d'un Vila-real sense punteria (1-2).

Amb Abelardo a la banqueta, els bascos han guanyat 6 dels darrers 10 partits de lliga, i ara ja sumen els mateixos punts que l'Espanyol, lluny de la zona de descens. El seu triomf ha estat afortunat, ja que després del 0-1 de Rodrigo Ely de cap, als 39 minuts, l'equip local ha dominat sense aconseguir trobar el camí del gol. Ibai Gómez ha fet el 0-2 als 71 minuts, però el colombià Bacca ha retallat distàncies poc després.

En els darrers minuts, el Vila-real ha fallat dos gols clars, amb un cop de cap al travesser, però no ha evitat la segona derrota consecutiva, perdent l'oportunitat d'avançar el Madrid. El club groc seguirà a la cinquena posició.