CICLISME
Esports 26/03/2011

Rojas trenca la maledicció a Mollet del Vallès

L'arribada a l'esprint de Mollet ha donat, per fi, la victòria a José Joaquín Rojas (Movistar), superant uns Cardoso i Dumoulin que ja havien guanyat

Albert Rabadan
1 min
José Joaquín Rojas al podi

BarcelonaDe nou, a l'etapa de la Volta a Catalunya ha costat que es fes una escapada. La inicial de sis homes ha estat atrapada abans del port de Querol, de tercera categoria, on hi ha hagut uns moments de nervis que finalment han portat a un nou reagrupament. Els tres homes que han marxat definitivament per davant -Bauke Mollema (Rabobank), Kanstatsin Siutsou (HTC-Highroad) i Darwin Atapuma (Colombia es Pasión)- eren a menys de dos minuts de Contador a la general, pel que l'equip Saxo Bank no els ha deixat un marge excessiu.

De fet, fins i tot Mollema ha decidit deixar-se anar en vistes de les poques opcions, que s'han exhaurit definitivament a uns 10 quilòmetres del final, després del treball d'altres equips com Lampre-ISD i RadioShack, que veien perillar les seves places de podi amb Scarponi i Leipheimer, respectivament. Ha estat en aquests moments quan els equips que treballaven han passat a ser Cofidis, Movistar o Caja Rural en veure propera l'arribada massiva. Aquí el murcià José Joaquín Rojas ha pogut desfer-se dels seus fantasmes i imposar-se a Mollet.

Volta a Catalunya, sisena etapa (Tarragona-Mollet del Vallès, 184,5km): 1r José Joaquín Rojas (Movistar) 4h22'19", 2n Manuel Cardoso (RadioShack) m.t., 3r Samuel Dumoulin (Cofidis) m.t., 4t Daniel Martin (Garmin-Cérvelo) m.t., 5è Diego Milán (Caja Rural) m.t.

Classificació general provisional: 1r Alberto Contador (Saxo Bank) 26h5'47", 2n Levi Leipheimer (RadioShack) a 23", 3r Michele Scarponi (Lampre-ISD) a 23", 4t Daniel Martín (Garmin-Cérvelo) a 35", 5è Chris Horner (RadioShack) a 35" (...) 8è Xavier Tondo (Movistar) a 38".

stats