Esports 27/05/2016

Els Warriors superen els 40 punts de Durant i eviten l'eliminació (120-111)

R.r.
1 min
Els Warriors van derrotar als Thunder en el cinquè partit i encara tenen opcions d'accedir a la final de l'NBA

BarcelonaEls vigents campions de la NBA, els Golden State Warriors, es resisteixen a quedar eliminats abans d'hora. Derrotant els Oklahoma City Thunder (120-111) en el cinquè partit de la final de la Conferència Oest, els Warriors situen l'eliminatòria 2-3, de manera que encara tenen opcions d'accedir a la gran final de la NBA. Per aconseguir-ho, això sí, caldria que guanyessin els dos últims partits que queden. El sisè partit es disputarà a Oklahoma.

En un partit gens fàcil per als Warriors, Stephen Curry s'ha retrobat amb la seva millor versió i, juntament amb Klay Thompson, ha anotat 58 punts, minimitzant l'impacte dels 40 d'un encertat Kevin Durant. L'MVP de la temporada regular era conscient que necessitava destacar si volia evitar una precipitada i sonada eliminació, i per això ha jugat el seu millor bàsquet en els 37 minuts disputats.

En el tercer quart, Curry ha arribat als 1.248 punts en els ‘play-off’, superant el llegendari Wilt Chamberlain (1.246) com el segon màxim anotador en aquesta fase.

stats