WATERPOLO
Esports 21/11/2014

El CN Sabadell guanya la seva segona Supercopa d'Europa de waterpolo femení contra l'Olympiakos (9-8)

Les gregues han plantat cara fins el descans, però mica en mica les vallesanes han imposat el seu joc

El CN Sabadell, campió de la Supercopa d'Europa

BarcelonaEl CN Sabadell ha afegit una altra Supercopa d'Europa al seu extens historial, demostrant ser ara mateix el millor equip d'Europa. Les noies de Nani Guiu han superat les gregues de l'Olympiakós a la piscina Sant Jordi per 9-8, en un partit igualat. Les gregues de fet, han gaudit d'un darrer atac per tal d'intentar empatar.

Manolioudaki ha fet el primer gol del partit, però ràpidament Anni Espar ha empatat. Les gregues, agressives, han donat molta guerra al primer quart, amb Tetzalidou fent el 1-2 amb que ha acabat el primer quart. Al segon, el CN Sabadell ja s'ha fet amb el control, topant amb els pals molts cops, però situant-se per davant gràcies als gols de Jennifer Pareja (2-2) i Maica Garcia (3-2). Bianconi però, ha marcat el 3-3 convertint el duel en un intercanvi de cops. Al 4-3 de Genee Dagmar ha contestat Southern (4-4).

Al tercer quart, el Sabadell ha decidit sentenciar el duel. Anni Espar i Jennifer Pareja, amb dos gols, han demostrat ser de les millors jugadores del món. Malgrat que Tetzalidou no s'ha rendit, Mati Ortiz i Judit Forca s'han unit a la festa, situant el 8-5. Laura Ramos, la millor portera del moment, tampoc ha fallat, parant un penal, però no ha evitat el 8-6, obra de Bianconi. Al darrer quart, Maica Garcia ha fet el 9-6, però les gregues han reaccionat amb gols d'Asimaki i Plevitrou, aquest segon a manca d'1 minut i 30 segons. El CN Sabadell ha perdut l'efectivitat golejadora just al final, però ha defensat el darrer atac grec, quedant-se amb la copa.

Campiones de la Champions el 2011, 2013 i 2014, el Sabadell lidera la lliga i aquesta temporada ja ha guanyat la Copa Catalunya i la Supercopa d' Espanya.