WATERPOLO
Esports 17/01/2014

La selecció espanyola de waterpolo femení comença el seu camí cap als Europeus amb un triomf

Les noies de Mike Oca han derrotat les franceses per un clar 5-18 a la piscina de Lilla

BarcelonaLa selecció espanyola de waterpolo femení ha guanyat per 5-18 a França en el partit inaugural de la fase de classificació per ser a la fase final de l'Europeu de Budapest.

Les campiones mundials, entrenades per Miki Oca, no han patit a Lilla (França) per imposar la seva llei i aquest dissabte afronten el segon partit, contra les serbies.

La catalana Jenny Pareja, escollida millor jugador mundial, ha obert un marcador que al final del primer quart era de 1-4. Al descans, ja era de 1-9. Els darrers dos quarts han estat un passeig d'un equip format majoritàriament per jugadores catalanes.