NBA
Esports 21/11/2014

Ricky Rubio encara no sap quan podrà tornar a les pistes

L'objectiu del català dels Wolves és poder jugar abans de cap d'any

Efe
1 min

BarcelonaEl base català Ricky Rubio torna a viure el calvari d'una lesió, la que va patir el passat 7 de novembre davant els Orlando Magic, i encara no sap quan podrà tornar a jugar. Rubio es va lesionar el turmell esquerre amb un esquinç del qual encara no s'ha pogut recuperar i els metges de l'equip encara no saben quan podrà estar completament restablert.

El jugador del Masnou és conscient que de nou ha de mantenir la calma, pensar positiu i treballar intensament en el procés de recuperació, però alhora sap que els temps no els pot forçar davant les característiques de la lesió. A més acabava de signar un contracte per quatre anys i 55 milions de dòlars el 31 d'octubre i la nit següent va tenir una actuació de 17 assistents davant els Bulls, abans de fer 14 punts, repartir 12 assistències i agafar vuit rebots en un triomf davant els Nets de Brooklyn el 5 de novembre.

Els Timberwolves esperen que la inflamació baixi abans de fer-li proves per definir quant trigarà el procés de rehabilitació. L'objectiu serà veure-ho en acció abans que conclogui l'any 2014, però tot dependrà de com Rubio evolucioni i respongui al tractament.

stats