Copa Asobal
Esports 21/12/2013

Xavi Pascual: "M'és igual el paper de favorit. Jo demà vull guanyar el partit"

Xavi Pascual no es refia del Fraikin Granollers a la final de la Copa Asobal: "Els derbis sempre són derbis i tot pot passar"

Marta Campderrós
1 min
Xavi Pascual

BarcelonaEl Barça d'handbol disputarà contra el Granollers la final de la Copa Asobal després de vèncer 39-25 el BM Osca. En declaracions posteriors al partit d'aquest dissabte, Xavi Pascual ha volgut "felicitar el BM Osca per l'entrega i per la lluita".

L'entrenador blaugrana també ha fet molt bona valoració del joc del seu equip. "Hem començat amb un ritme elevadíssim. El primer bloc ha fet un treball important de desgast per prendre avantatge després, a nivell fìsic", ha dit Pasqui, que ha afegit: "La segona part ha estat més de control. L'Arpad Sterbik ha fet molt bones accions, hem corregut al contraatac i hem tret un bon resultat".

Respecte la final d'aquest diuemenge davant el Fraikin Granollers, el tècninc català ha dit: "M'és igual el paper de favorit. Jo demà vull guanyar el partit. La pressió la tenim sempre, estem acostumats i l'acceptem. Els derbis sempre són derbis i tot pot passar".

"Nosaltres sempre volem jugar ràpid. Avui hem jugat de cara i crec que la gent s'ho ha passat bé. Demà, ja ho sap el Toni García, anirem a l'atac des del primer moment", ha comentat Pasqui.

"Té moltes coses bones, el Granollers. I la primera és el Toni. També els jugadors són molt importants, però sense dubte, l'entrenador és el seu gran secret", ha conclòs l'entrenador del Barça d'handbol.

stats